Drepturile utilizatorilor (GDPR)

(i) dreptul de informare: dreptul de a fi informat cu privire la identitatea operatorului, scopul in care se face prelucrarea datelor, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, existenta drepturilor prevazute de lege pentru persoana vizata si conditiile in care pot fi exercitate;

(ii) dreptul de acces la datele cu caracter personal: dreptul de a obtine la cerere si in mod gratuit, o data pe an, confirmarea faptului ca datele mele cu caracter personal sunt sau nu prelucrate de catre OBIDECO SRL.

(iii) dreptul de interventie: dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea sau transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte. 

(iv) dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale: dreptul de a cere si de a obtine retragerea, anularea sau reevaluarea oricarei decizii care produce efecte juridice in privinta persoanei vizate, adoptata exclusiv pe baza unei prelucrari de date cu caracter personal, efectuata prin mijloace automate, destinata sa evalueze unele aspecte ale personalitatii sale, precum competenta profesionala, credibilitatea, comportamentul ori alte asemenea aspecte. 

(v) dreptul de a va adresa justitiei: dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau justitiei, pentru apararea oricaror drepturi garantate de Regulamentului UE nr. 679/2016, care au fost incalcate.

Drepturile de acces, interventie si de opozitie vor putea fi exercitate de catre persoana fizica vizata adresand o cerere scrisa, datata si semnata catre OBIDECO SRL in care se vor mentiona datele personale (inclusiv un numar de telefon) si datele asupra carora se solicita accesul, interventia, motivul justificat si modul de acces, interventie sau datele asupra carora se solicita opozitia si motivul intemeiat si legitim legat de situatia particulara a persoanei. Oricarei cereri i se va atasa o copie xerox, lizibila a actului de identitate al solicitantului. 

Prin completarea formularului de contact va dati acordul in mod expres si neechivoc ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de catre OBIDECO SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale competente.

OBIDECO SRL va prelucra datele personale cu urmatoarele scopuri:(i) furnizarea de produse sau servicii; si (ii) marketing si publicitate. Persoanele vizate sunt: (i) clienti / potentiali clienti /angajati ai clientilor persoane juridice, (ii) debitori, precum si (iii) persoanele de contact desemnate de catre clienti.

Datele personale prelucrate pot fi dezvaluite urmatorilor destinatari: (i) persoanei vizate (ii) reprezentantilor legali ai persoanei vizate (iii)  operatorilor de date (iv) partenerilor contractuali ai  OBIDECO SRL; (v) alte companii din acelasi grup cu  OBIDECO SRL (vi) autoritatilor publice;

Datele personale pot fi dezvaluite unor terte parti, procesatoare de date personale, care se afla in strainatate, respective in oricare dintre tarile aflate in cadrul Uniunii Europene. De asemenea, anumite date personale pot fi dezvaluite in scopul raportarii actionarilor/conducerii  OBIDECO SRL.

OBIDECO SRL asigura confidentialitatea datelor cu caracter personal prelucrate in conformitate cu acordul exprimat de persoana fizica vizata si conform prevederilor legale. Accesul la informatiile tratate drept confidentiale va fi limitat la acele persoane, care prin natura activitatii desfasurate, este necesar sa ia cunostinta de aceste informatii in scopul ducerii la indeplinire a scopului, raporturilor juridice nascute in relatie cu  OBIDECO SRL.  Aceste persoane sunt tinute sa respecte caracterul confidential al acestor informatii, asumandu-si la randul lor obligatia de a asigura si pastra confidentialitatea acestor date si informatii si de a le prelucra in conformitate cu cerintele legale.

Consimtamant comunicari comerciale

Prin intermediul sitului nostruva solicitam acordul expres pentru a primi in continuare emailuri de la noi, acest acord fiind o etapa importanta in a pastra legatura cu noi dupa 25 mai 2018, atunci cand intra in vigoare regulamentul GDPR.
 
Odata cu acordul pentru primirea in continuare de mesaje de email va informam ca singurele date despre dumneavoastra stocate pe serverul nostru sunt adresa dumneavoastra de email pentru a putea sa va trimitem in continuare informatii relevante despre produsele si serviciile companiei noastre.
 
Aceste date sunt folosite doar in scop propriu pentru comunicarea noastra cu dumneavoastra pe subiecte comerciale, promotii si oferte. Prin exprimarea acordului acceptati sa primiti comunicari prin email de la serverul https://server16.romania-webhosting.com:2083.
 
Aveti dreptul de a solicita oricand a nu mai primi emailuri de la noi prin intermediul unei simple solicitari transmise la adresa de email vanzari@echipamentefrig.ro. De asemenea, in orice moment puteti cere stergerea datelor dumneavoastra de pe serverele nostre printr-un email scurt la aceiasi adresa de email. Datele dumneavoastra vor fi sterse complet din inregistrarile pe care le detinem.